CIR:KU:LENT LOGIN

Välkommen som volontär

Välkommen som volontär hos Medveten Konsumtion. Du kan engagera dig precis så mycket eller lite du vill. Kanske vill du hjälpa till i samband med någon av våra spännande projekt och events eller stödja oss i det löpande arbetet? Hos oss har du möjlighet att engagera dig som volontär genom punktinsatser eller längre uppdrag och utefter det önskemål du har. Genom oss kan du engagera dig lokalt för globala frågor och bidra till en mer hållbar framtid genom praktik, våra olika projekt eller administration. Hör av dig så hittar vi en passande roll för dig!

Hos oss möts människor med olika bakgrund och kompetens för att arbeta för ett gemensamt mål, att genom medveten konsumtion minska klimatpåverkan och skapa förutsättningar för en välmående planet. Hos oss får du ett sammanhang, vara del av en positiv drivkraft där vi bygger på varandras idéer och bidrar med vår kunskap i gemensamma projekt. Alla idéer är välkomna och vi skapar projekt, kampanjer och event tillsammans.

Aktuella uppdrag

Spela in en föreläsning
Vi söker dig som är van att jobba med rösten och kan spela in ljudet till en föreläsning. Du behöver inte ha några förkunskaper kring hållbarhet men det hade varit toppen om du också kan redigera ljud.

Skribent för sociala medier
Vill du hjälpa till att ta fram innehåll till sociala medier? Det hade varit toppen om du vill förbereda ett inlägg i veckan eller varannan vecka en tid framöver. Du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling och gör detta uppdrag hemifrån.

Moderator Facebook
Medveten Konsumtion har en stor Facebookgrupp och det skulle vara bra om det finns några volontärer som vill hjälpa till att sköta den. Det handlar om att engagera och hålla igång samtal i gruppen.

Moderator Instagram
Vi behöver bli fler som svarar på kommentarer och uppmuntrar personer som postar inlägg om hållbarhet. Du behöver inte ha några särskilda förkunskaper mer än att det är bra om du är van att använda Instagram.

Administratör
Vill du göra en punktinsats på några timmar och hjälpa till med några administrativa uppgifter. Det handlar om saker som är enkla att utföra men som tar ganska mycket tid. Just nu behöver vi hjälp med den här typen av uppgifter kopplat till våra kommande kampanjer. Det finns flera uppgifter som handlar om att uppdatera bilder och text på vår hemsida så om du är van att jobba i WordPress så är det ett plus.

Skribent nyheter/nyhetsbrev
Är du bra på att skriva nyhetstexter till nyhetsbrev och webb? Vi söker dig som vill skriva en nyhetstext i månaden till webb och nyhetsbrev. Uppdraget görs helt på distans.

Varmt välkommen som volontär hos Medveten Konsumtion!

Kontakt

Jennie Grute
jennie.grute@medvetenkonsumtion.se