CIR:KU:LENT LOGIN

Din gåva gör skillnad!

Din gåva gör skillnad!

ENGÅNGSGÅVA
MÅNADSGIVARE
kr
  • kr
Din gåva gör skillnad!

Hjälp oss att växa så att vi kan hjälpa fler att bli medvetna konsumenter! Som ideell förening är vi helt beroende av gåvor och bidrag. Tack vare din gåva kan vi driva vår hemsida, sprida kunskap i sociala medier, bedriva påverkansarbete och ge råd till konsumenter. Du kan stötta omställningen till en snällare och smartare värld där cirkulär ekonomi är norm. Vi vill skapa fler medvetna konsumenter i omställningen till en smartare värld. Vår vision är en värld där cirkulenters efterfrågan styr utbudet. Som cirkulent tar du ansvar för en hållbar utveckling genom en medveten livsstil. Du ser dig som en användare istället för en ägare. På så sätt kan fler leva bättre på planetens resurser. Din gåva gör skillnad!

Swisha oss en gåva till: 90 06 891
Sätt in din gåva på vårt Bankgiro: 639-9646.

 

Svensk insamlingskontroll och Giva Sverige

Vi har 90-konto och vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Det betyder att hela vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll. Syftet med detta är att allmänheten enkelt ska kunna se att vi är en seriös ideell organisation med insamlingsmetoder som granskas av en utomstående part. Du kan se att Medveten Konsumtion är anslutna till 90-konto på Svensk Insamlingskontrolls webbsida.

Medveten Konsumtion är medlem i Giva Sverige. Det är en politiskt och religiöst obunden sammanslutning av frivilligorganisationer. Giva Sverige verkar för en etisk och professionell insamling. De jobbar för kvalitet, respekt, öppenhet och engagemang. Giva Sverige har bland annat utarbetat etiska riktlinjer för insamling som Medveten Konsumtion följer.

 

Vill du bli medlem? Läs mer om våra olika medlemskap.