Våra talare

Här kan du läsa om våra erfarna experter och föreläsare i hållbar konsumtion, cirkulär ekonomi och andra ämnen. Alla erbjuder kunskap, bra teknik och inspiration, därför bör du boka någon av dem redan idag. Välkommen att kontakta oss för att boka någon av våra talare till ditt event eller din arbetsplats.

Alexandra-Davidsson Medveten Konsumtion

Foto: www.greenpix.se Daniel Söderberg

Vår generalsekreterare Alexandra Davidsson

En av Sveriges 101 Hållbarhetsmäktigaste 2021 och utsedd som en av Sveriges framtida kvinnliga ledare, två år i rad. Sedan hon började i föreningen 2016 har Alexandra gästat nyhetsmorgon flertalet gånger och är nästan uppe i att hålla 1000 föreläsningar. Se Alexandra i Nyhetsmorgon och Aftonbladet TV. Hon beskrivs som karismatisk, berörande och kunnig föreläsare i hållbar konsumtion.

Vår ordförande Klimatportföljen Tony Christensen

Tony utsågs 2019 till topp 2 Årets miljöinfluencer 2019 tillsammans med Pella Thiel och Greta Thunberg. Se Tony i Nyhetsmorgon. Tony är en van föreläsare i hållbar konsumtion och beskrivs som en engagerande expert och go göteborgare!

Louise Thoren Ekoguiden
Vår nationella samordnare för Ekoguiden, Louise Thorén

Louise har varit i föreningen sedan 2016 och är utbildad miljövetare. Hon håller ofta i ekoreko-vandringar och är en av våra mest aktiva volontärer. Louise brinner för miljö och för att minska klimatförändringarna. Hon beskrivs som engagerad, lugn och pedagogisk.