CIR:KU:LENT LOGIN

Praktik

Är du student inom hållbarhet eller bara intresserad av medveten konsumtion? Vårt syfte är att skapa medvetna konsumenter i omställningen till en smartare värld. Vår vision är en värld av cirkulenter. En cirulent ser sig som en användare istället för en ägare. På så sätt kan fler leva bättre på planetens resurser. Vi vill bidra med inspiration och utbildning om hur du som konsument i din vardag, på din arbetsplats eller ditt företag kan göra mer hållbara och medvetna val genom enkla råd och tips. Vi arbetar utan pekpinnar och brukar säga att vi vill eftersträva reflektion, snarare än perfektion.

Medveten Konsumtion söker

Vi söker framförallt dig som har kompetens inom kommunikation, politik eller hållbarhet men hör gärna av dig om du har en annan bakgrund som du tror skulle kunna passa hos oss. Du har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter och uppskattar att få vara del av ett team där vi hjälps åt. Din handledare finns förstås alltid där att fråga om det är något men det är också viktigt att du kan arbeta självständigt med dina uppgifter. Du har ett genuint engagemang för de frågor som föreningen driver.

Vi erbjuder

Arbetet på en liten förening innebär en stor variation i det dagliga arbetet med omväxlande arbetsuppgifter. Hos oss får du kunskap, erfarenhet och inspiration. Du får även mycket eget ansvar med utrymme för att använda alla dina talanger och utveckla nya förmågor. Vi hoppas att du har roligt samtidigt som du bidrar till en mer hållbar värld!

Medveten Konsumtion jobbar helt platsoberoende. Vi jobbar väldigt tätt tillsammans som ett team men på distans. Praktiken kan alltså göras helt på distans om du vill det.

Meriterande och lärorikt

Genom att engagera dig som volontär eller praktikant hos Medveten Konsumtion får du inte bara ett fantastiskt meriterande tillägg till ditt CV. Du får också många möjligheter att lära dig nya saker. Samtidigt kan du både ha roligt och bidra till en mer hållbar värld!

Kontakt

Jennie Grute
jennie.grute@medvetenkonsumtion.se