VI PÅ KANSLIET

Medveten Konsumtion- Jennie Grute
Generalsekreterare
Jennie Grute

Jennie är utbildad inom strategisk hållbarhet och beteendeförändring för hållbarhet med bakgrund från företag som BRIO och H&M, senare med fokus på cirkulär design och återbruk. Hon har bland annat varit delaktig i att arbeta fram H&M gruppens hållbarhetsmål inom byggda miljöer.

Jennie är utbildad inom strategisk hållbarhet och beteendeförändring för hållbarhet med bakgrund från företag som BRIO och H&M, senare med fokus på cirkulär design och återbruk.Hon har bland annat varit delaktig i att arbeta fram H&M gruppens hållbarhetsmål inom byggda miljöer. Hon har en stor passion för hållbarhet och drivs av en vilja att utvecklas och har därför utbildat sig inom strategisk hållbar utveckling för att kunna arbeta för en förändring mot ett mer hållbart samhälle.

LÄS MER
Rebecka Fröberg
Kommunikationsansvarig
Rebecka Fröberg

Rebecka är kommunikationsansvarig hos föreningen och ansvarar även för hemsidan hos föreningen. Hon har en utbildning som hållbarhetsspecialist samt mångårig spetskompetens inom hållbar smyckestillverkning.

Rebecka är kommunikationsansvarig hos föreningen och ansvarar även för hemsidan hos föreningen. Hon har en utbildning som hållbarhetsspecialist samt mångårig spetskompetens inom hållbar smyckestillverkning.

Rebecka driver även sitt eget smyckesföretag som är baserat i Stockholm och New York, där hon bodde i många år. Företaget fokuserar på smycken gjorda av hållbart producerade metaller och ädelstenar samt omarbetning av kunders egna smycken..

LÄS MER
Mimmi Löwgren - Medveten Konsumtion
Praktikant
Mimmi Löwgren
TEL:

Mimmi praktiserar hos oss på deltid och hjälper till med att skriva inlägg till sociala medier, tillgängliggöra forskning och projektleda kampanjer.

Mimmi praktiserar hos oss på deltid och hjälper till med att skriva inlägg till sociala medier, tillgängliggöra forskning och projektleda kampanjer. Utöver praktiken studerar Mimmi beteendevetenskapligt kandidatprogram och är intresserad av hur man kan använda dessa kunskaper för att förstå vad som hindrar och hjälper människor att agera mer miljövänligt.

LÄS MER
Veronica Dagarp
Volontär
Veronica Dagarp
TEL:

Veronica är utbildad miljövetare och studerar just nu en master med inriktning miljövetenskap och beslutsfattande. Hon hjälper till med kampanjer och föreningens sociala medier.

Veronica är utbildad miljövetare och studerar just nu en master med inriktning miljövetenskap och beslutsfattande. Förutom att fixa med växter eller att gå på secondhand rundor så är ett av Veronicas främsta intresseområden människors beteende och dess påverkan på miljön. När Veronica inte studerar arbetar hon ideellt hos oss på Medveten Konsumtion där hon hjälper till med kampanjer och föreningens sociala medier.

LÄS MER