Tise är företagsmedlemmar hos Medveten Konsumtion och en nordisk social marknadsplats för secondhand med över 2 miljoner passionerade och medvetna användare. Du kan följa konton du gillar, chatta med andra användare, dela inspirerande innehåll och framförallt få inspiration till din garderob. Tise inspirerar människor till att göra bättre och mer hållbara val samt öka medvetenheten hos konsumenter. Nyckeln till det är att göra second hand-mode mer lättillgängligt på ett inspirerande, roligt och säkert sätt.

Ana-Marija Spajic på Medveten Konsumtion, som har gjort allt från zero-waste till upcycling, provade tjänsten och detta var hennes upplevelse med Tise:

Att köpa begagnat kan ju vara väldigt tidskrävande, speciellt om man har en specifik stil som jag har, för då tar det extra lång tid att hitta saker som man gillar. Tise har löst detta på ett unikt sätt för appen har kombinerat second hand med social interaktion, så man kan följa personer vars stil man gillar, prata med dem och se när de säljer nya saker som man gillar. Då behöver man inte spendera så mycket tid på att söka prylar. Jag ser varför Tise har blivit så populär i ett samhälle där fler vill bli cirkulenter och söker enkla och roliga sätt att göra det på.

 

Läs mer om Tise på deras hemsida.

Vill ert företag eller organisation också bli företagsmedlemmar? Läs mer om de olika nivåerna här.

STÖD OSS