Välkomna Dreams! Dreams är nu företagsmedlem hos oss och vi ser fram emot ett spännande år tillsammans!
 
Skulle du vilja att det var lättare att göra något bra för klimatet? Det vill Dreams också och därför påbörjade de en klimatresa som bland annat går ut på att stötta deras kunder att fatta mer medvetna val. Sedan starten 2016 har de hjälpt ungefär en halv miljon skandinaver att spara och känna sig mer tillfreds med sin ekonomi. Även om det började med pengar har det alltid varit självklart för oss att en ekonomiskt hållbar livsstil går hand i hand med det som är ekologiskt hållbart.
 
Appen innehåller hundratals olika sparsätt och väldigt många av de tipsen har en konkret effekt på plånbok och planet samtidigt – att konsumera mindre, använda kollektivtrafik och cykel istället för bilen eller äta mer vegetariskt är vanor som sparar både pengar och CO2.
 
I takt med att klimathotet blivit allt mer brådskande insåg Dreams att de kan använda deras plattform och kunskap om beteendeförändring för att göra ännu mer för miljön. För precis som många tycker det är svårt att spara pengar tycker många det är svårt att fatta klimatsmarta beslut.Idag utvecklar Dreams funktioner som hjälper dig spara mer pengar samtidigt som de gör det lättare att göra miljövänliga val i vardagen – de har till exempel ett debitkort som automatiskt räknar ut och kompenserar koldioxiden för dina inköp.
 
Som företag vill Dreams ta större ansvar eftersom deras val förstärker nyttan deras kunder kan göra. De har därför satt ambitiösa klimatmål och arbetar på flera plan för att dina pengar ska bli så klimatsmarta som möjligt. Som medlemmar i nätverket 1% for the Planet donerar Dreams bland annat årligen minst 1% av deras intäkter till certifierade miljöorganisationer. Kort sagt vill Dreams göra det så lätt som möjligt att göra så mycket som möjligt för miljön.
 
Nu kan du testa Dreamsappen och Dreamskortet gratis! Ladda ner och ange koden MEDVETEN
 
 
Vill ni också bli företagsmedlemmar? Läs mer
STÖD OSS
Tags: