Anta en hållbar utmaning!

Vi vill göra det enkelt för dig som vill göra hållbara förändringar i ditt liv. Det ska vara hållbart både för dig och planeten och därför har vi gjort enkla utmaningar för dig som vill börja göra en förändring. Du behöver inte lära dig allt på en gång så därför har vi delat upp varje utmaning i flera delar. Läs mer på respektive utmaning. När du har antagit utmaningen så får du ett antal mail med information, tips och råd om olika saker som du kan göra. Ta det i din egen takt. Anta en hållbar utmaning idag!

Plastrensa

Hur kan du minska användandet av plast och de föroreningar som den skapar? Vilken plast är viktigast att rensa ut hemma och vilken kan du behålla?

Mera vego

Vill du äta mer hållbart? Ett enkelt sätt är att byta ut en del animaliskt mot vegetabiliska alternativ. I den här utmaningen som pågår under 5 dagar får du tips på några första steg som du kan ta!

anta en utmaning 3

Laga mat efter säsong – vår

Kom igång och laga mat utifrån svenska råvaror som är i säsong under våren! Välkommen att anta vår utmaning där du under 10 dagar får recept och information om vad som är i säsong. Anta en hållbar utmaning tillsammans med oss!