Boka oss

Hållbar inspiration till din arbetsplats?

Inspiration utan pekpinnar. Det är så vi jobbar. Hållbart mode, hur gör man egentligen? Var kan man få tag på giftfria leksaker? Vi har flertalet olika föreläsningar och utbildningar att välja mellan, men vi är också flexibla och skräddarsyr våra utbildningar efter dina önskemål. 

Konsumentmakt. Det har vi alla och det är vår utgångspunkt. Vi ger dig konkreta råd och tips samtidigt som vi inspirerar dig till att göra mer aktiva val. Tillsammans kan vi förändra världen. 

Vi strävar efter reflektion, snarare än perfektion. Vi håller ofta föreläsningar och workshops om hållbar konsumtion, barn & kemikalier, hållbart mode, hållbart resande och mat, elektronik och teknik. Det finns många olika varianter, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Våra föreläsare är experter inom sitt område och kunniga, karismatiska och erfarna inom flera områden som rör hållbarhet. 

VILL DU ATT VI BESÖKER DITT FÖRETAG, SKOLA ELLER ORGANISATION?

Det kan handla om en timmes föreläsning, en dagsutbildning, en längre workshop, en distansutbildning eller digitalt skolmaterial som kan användas av lärare i undervisningen (vi har ett jättebra skolmaterial att erbjuda).

Dessutom erbjuder vi en helhetslösning till kommuner, föreningar och större företag – offentligt partnerskap.

Läs mer om våra olika utbildningar under rubrikerna till vänster och välkommen att kontakta oss för intresseanmälan eller mer information! 

Intresseanmälan

BESÖK SIDAN

 

Sidan Uppdaterad: 2019