I de globala hållbarhetsbetygen rankas Sverige ofta högt. Men när vi räknar in all vår ohållbara konsumtion ligger vi på plats fyra av de länder i världen som förbrukar mest resurser per capita och år och vi lever som om vi hade över 4 jordklot. Därför måste vi radikalt förändra våra konsumtionsmönster. Och det finns hopp: genom att minska vår resursanvändning och ställa om till en cirkulär ekonomi kan vi minska Sveriges resursförbrukning med hela 42,6 procent! Vi måste alla bli cirkulenter!

Medveten Konsumtion jobbar aktivt för att skapa ett cirkulärt samhälle och nå FN:s globala mål #12. För att motverka dagens konsumtionsproblem i Sverige har vi i föreningen nu beslutat att erbjuda alla våra distanskurser till våra privata medlemmar utan extra kostnad! Detta innebär att du som medlem får 3 kurser med totalt 12 delkurser per år.

  • Så blir du en cirkulent
  • Konsumtion, miljö & klimat
  • Så äter du mer hållbart

Vår engelska kurs Circulents- the new consumers finns dessutom tillgänglig året runt. Genom kurserna får du både kunskap och inspiration för att bli en medveten konsument och vara en del av omställningen till en smartare värld. Efter att ha varit medlem i ett år och förhoppningsvis genomfört alla kurserna får du ett cirkulent-intyg.

Kurserna finns tillgängliga för våra medlemmar från och med juni, 2022. Om du inte redan är det, bli medlem idag!

STÖD OSS