STÖD OSS

Vi är en liten förening som arbetar med de stora frågorna, och vi behöver all hjälp vi kan få. Vi påverkar de globala frågorna genom att uppmuntra till lokal aktion och du får gärna vara med och bidra!

Bli medlem

Du kan visa ditt stöd genom att bli medlem – vilket är helt kostnadsfritt! Ju fler konsumenter vi representerar desto större tyngdkraft har vi i vårt budskap och desto större chans får vi att bli hörda.

Det är gratis att bli medlem hos oss. Vill du ändå stödja oss ekonomiskt i samband med ditt medlemskap så är du mer än välkommen att bidra med valfri summa via swish! Läs mer nedan under “Swisha en gåva”.

Engagera dig

Vill du göra mer än att bli medlem? Engagera dig i vår förening! Alla är välkommna och allas talanger behövs! Du kan engagera dig precis så mycket eller lite du vill. Kanske vill du hjälpa till i samband med någon av våra spännande projekt och events? Kanske vill du stödja oss i det löpande arbetet? Eller kanske har du egna idéer på projekt du vill driva inom vår förening? Hör av dig så hittar vi en passande roll för dig!

Swisha en gåva

Du kan också stöja vår verksamhet genom att swisha en gåva. På så sätt kan du hjälpa oss att växa så att vi i vår tur kan hjälpa fler att bli medvetna konsumenter! Som ideell förening är vi helt beroende av bidrag från organisationer och privatpersoner. Tack vare bidragen kan vi driva vår hemsida, sprida vår kunskap i sociala medier, bedriva påverkansatbete och rådge konsumenter.

Vill du att fler ska på svar om sina frågor om hållbarhet och konsumtion? Vill du hjälpa oss att växa så vi i vår tur kan hjälpa fler att bli medvetna konsumenter? Swisha oss!

Vet du inte hur mycket du skall swisha? Gör ett medvetet val och swisha oss en del av det du sparat!

Skippa måltidsdrycken nästa måltid och drick kranvatten istället – swisha 20 kr
Skippa biffen ikväll och käka kikärtor istället – swisha 30 kr
Ta med eget ekokaffe i termos imorgon istället för att köpa to-go – swisha 40 kr
Ta med en ekologisk matlåda istället för att köpa lunch ute – swisha 100 kr
Nästa gång ditt plagg går sönder, laga det istället för att köpa nytt – swisha 500 kr
Köp din nästa soffa begagnad istället för att köpa ny – swisha 1000 kr

Tack för att du vill hjälpa oss bidra till en bättre värld – ett konsumentbeslut i taget.

Var du hittar oss

Medveten Konsumtion finns på Facebook , Instagram, LinkedIn och på Twitter. Ekoguiden finner du också på Facebook, Twitter samt på Instagram.