Om du vill maila en speciell person så är adresserna enligt modellen: förnamn.efternamn@medvetenkonsumtion.org

(glöm inte att ersätta å och ä med a, ü med u samt ö med o)

Generalsekreterare

Alexandra Davidsson Tel: 0730813630 Email: alexandra.davidsson@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Alexandra har 14 års erfarenhet från ideell föreningsverksamhet, en kandidat i statsvetenskap & ekonomi och en master i globala studier med ett genomsyrat hållbarhetsperspektiv. Hon brinner för PR, nätverksbyggande och att hålla föreläsningar – hittills har hon hållit över 400 st genom åren. 

LÄS MER
Kommunikationsansvarig

Jonna Elofsson Bjesse Tel: 0705636915 Email: Jonna.elofsson.bjesse@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Jonna har läst miljövetenskap vid Linköpings Universitet, där hon också var aktiv i studentkåren och diverse studentföreningar. Genom sina engagemang snubblade hon in i de ideella föreningarnas värld och blev frälst. På fritiden skriver hon för Supermiljöbloggen, föreläser om de globala hållbarhetsmålen för Sida, och är en av två som driver miljöpodden “Du, Jag & Jorden”.

LÄS MER
Tillförordnad Projektledare Ekoguiden & Volontärsamordnare

Rickard Lejonhjärta Tel: 0730417998 Email: rickard.lejonhjarta@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Efter sex år på universitet, med en master i Environmental Management samt en ettårig utbildning i projektledning i ryggsäcken är Rickard mycket peppad och redo för nya utmaningar. Två av dem är just kunskapen om medveten konsumtion och övergången till en cirkulär ekonomi. På fritiden föredrar Rickard att dansa salsa, spela musik, köra motorcykel och göra projekt i cirkulär ekonomi.

 

LÄS MER
Fellow

Emma Thunman

Bakgrund: Studerar Ledarskap för en hållbar värld på Rödakorsets folkhögskola och utför min praktik på Medveten konsumtion. Tror på hållbarhet inifrån och ut. Att ta hand om och att värdesätta både dig själv och din omgivning. Att lyfta det positiva istället för att tynga ner och att inspirera till det du faktiskt kan göra. Ett stort intresse är yoga, natur, att skapa allt ifrån smycken till att förnya gamla möbler, vegansk mat och second hand.

LÄS MER
Volontärsamordnare

Björn Jensen Email: bjorn.jensen@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Varit en del av föreningen sedan 2012. Förflutet i föreningen från Ekoguiden Malmö och arbete på kansliet som Projekledare för Ekoguiden 2016-2017 samt suppleant i styrelsen 2017. Kandidat i Miljövetenskap  från Malmö Högskola. Stort ideellt engagemang inom miljörörelsen i bl a Naturskyddsföreningen. Brinner extra för ägodela, second hand och kemikaliefrågan. Filosofi (altruism och utilitarism) och träning (löpning/hinderbana) är andra intressen.

LÄS MER