Om du vill maila en speciell person så är adresserna enligt modellen: förnamn.efternamn@medvetenkonsumtion.org

(glöm inte att ersätta å och ä med a, ü med u samt ö med o)

Generalsekreterare

Alexandra Davidsson Tel: 0730813630 Email: alexandra.davidsson@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Alexandra har 14 års erfarenhet från ideell föreningsverksamhet, en kandidat i statsvetenskap & ekonomi och en master i globala studier med ett genomsyrat hållbarhetsperspektiv. Hon brinner för PR, nätverksbyggande och att hålla föreläsningar – hittills har hon hållit över 400 st genom åren. 

LÄS MER
Kommunikationsansvarig

Jonna Elofsson Bjesse Tel: 0705636915 Email: Jonna.elofsson.bjesse@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Jonna har läst miljövetenskap vid Linköpings Universitet, där hon också var aktiv i studentkåren och diverse studentföreningar. Genom sina engagemang snubblade hon in i de ideella föreningarnas värld och blev frälst. På fritiden skriver hon för Supermiljöbloggen, föreläser om de globala hållbarhetsmålen för Sida, och är en av två som driver miljöpodden “Du, Jag & Jorden”.

LÄS MER
Volontärsamordnare Ekoguiden

Louise Thoren Email: info@ekoguiden.se

Bakgrund: Louise har en kandidat i miljövetenskap och läser en master i hållbarhetsvetenskap vid Linköpings Universitet. Vid sidan av studierna arbetar hon som miljökonsult och har utfört uppdrag åt bland annat Konsumentverket och föreningen. Hon brinner för frågor som rör omställning, miljörättvisa, gräsrotsinitiativ och utopiska mikropraktiker.

”Att ha interagerat med miljö- och hållbarhetsfrågor i åtta år har format mig som person och stärkt intresset att inspirera människor att ta hand om vår planet. Jag tror starkt på organisering, aktivism, samverkan och att stärka lokalsamhällen nerifrån-och-upp. Det är också viktigt att lyfta att goda ting kan göras på flera olika sätt.”

LÄS MER
Projektledare Återvinningsfesten 2020

Jens Halford Dyster-Aas Email: jens.halford@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Jens har länge haft en passion för hållbar utveckling men utan att ha hittat sin ingång till ämnet. Detta ledde in i en utbildning vid Stockholms Universitet inom hållbar samhällsutveckling för en bredare förståelse för ämnet. En delkurs i ekologisk ekonomi träffade mitt i prick och ledde vidare till den kandidat inom nationalekonomi och statistik som han i dagsläget studerar. Det som lockade med just Medveten Konsumtion är föreningens outtröttliga arbete för att förmedla ett tungt och ofta komplext ämne på ett inkluderande, lättbegripligt och engagerande sätt.
 

LÄS MER