Om du vill maila en speciell person så är adresserna enligt modellen: förnamn.efternamn@medvetenkonsumtion.org

(glöm inte att ersätta å och ä med a, ü med u samt ö med o)

Generalsekreterare

Alexandra Davidsson Tel: 0730813630 Email: alexandra.davidsson@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Alexandra har 14 års erfarenhet från ideell föreningsverksamhet, en kandidat i statsvetenskap & ekonomi och en master i globala studier med ett genomsyrat hållbarhetsperspektiv. Hon brinner för PR, nätverksbyggande och att hålla föreläsningar – hittills har hon hållit över 400 st genom åren. 

LÄS MER
Projektledare Ekoguiden

Amanda Bengtsson Email: amanda.bengtsson@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Amanda har en gedigen bakgrund inom coaching, hållbarhet och konsumentmakt. Hon har läst humanekologi och stadsvetenskap vid Lunds universitet samt jobbat många år med konsumentfrågan, både i butik men också som konsumentansvarig inom den ideella sektorn. 

– Hållbarhetsfrågan har följt mig hela livet och hela min familj jobbar aktivt för att vara mer medvetna konsumenter, säger Amanda. 

LÄS MER
Kommunikationsansvarig

Jonna Elofsson Bjesse Tel: 0705636915 Email: Jonna.elofsson.bjesse@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Jonna har läst miljövetenskap vid Linköpings Universitet, där hon också var aktiv i studentkåren och diverse studentföreningar. Genom sina engagemang snubblade hon in i de ideella föreningarnas värld och blev frälst. På fritiden skriver hon för Supermiljöbloggen, föreläser om de globala hållbarhetsmålen för Sida, och är en av två som driver miljöpodden “Du, Jag & Jorden”.

LÄS MER
Fellow

Emma Thunman

Bakgrund: Studerar Ledarskap för en hållbar värld på Rödakorsets folkhögskola och utför min praktik på Medveten konsumtion. Tror på hållbarhet inifrån och ut. Att ta hand om och att värdesätta både dig själv och din omgivning. Att lyfta det positiva istället för att tynga ner och att inspirera till det du faktiskt kan göra. Ett stort intresse är yoga, natur, att skapa allt ifrån smycken till att förnya gamla möbler, vegansk mat och second hand.

LÄS MER