Bli medlem

– KOSTNADSFRITT

Visa att vårt arbete är viktigt för en hållbar framtid!  Det är helt gratis att bli medlem i Medveten Konsumtion. Genom ett medlemskap visar du att du stöttar vårt syfte och gillar tanken på ett samhälle där all konsumtion är lite mer genomtänkt. Tillsammans mot en mer hållbar värld! Vill du stödja vårt arbete ekonomiskt är du hjärtligt välkommen att ge en gåva eller engagera dig i föreningsverksamheten.

 

BLI MEDLEM GENOM ATT FYLLA I DETTA FORMULÄR:

Bli medlem

  • Den 25 maj 2018 ersätts den rådande personuppgiftslagen (PUL) av en ny lag: General Data Protection Regulation (GDPR). Det är viktigt för oss på Föreningen Medveten Konsumtion att skydda dig och dina personuppgifter, därför har vi uppdaterat vår Integritetspolicy. Läs hur vi behandlar dina personuppgifter här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

– Ekonomiskt stöd är alltid välkommet. Vår finansiering är i stor utsträckning kopplad till specifika projekt. Gåvor från medlemmar eller andra ger därför en större frihet att satsa på mer spontana aktiviteter och evenemang, medlemsträffar och utveckling av vår hemsida (t ex vill vi kunna göra ekoguiden.nu till en app) & till att faktiskt kunna göra ännu mer för dig – som konsument, säger Alexandra Davidsson, Generalsekreterare på Medveten Konsumtion.