Bli medlem

– KOSTNADSFRITT

Visa att vårt arbete är viktigt för en hållbar framtid! Det är helt gratis att bli medlem i Medveten Konsumtion. Genom ett medlemskap visar du att du stöttar vår verksamhet och möjliggör att vi kan växa och nå ut till ännu fler. För desto fler medlemmar vi har i föreningen, desto fler lyssnar på oss.

Som medlem får du:
– Föreningens nyhetsbrev varje månad
– 15% rabatt på våra populära distansutbildningar
– Vara en del av en växande oberoende expertorganisation för hållbara konsumenter

Vi är en liten förening med begränsade resurser. Vill du ändå stödja vårt arbete ekonomiskt är du därför hjärtligt välkommen att ge en gåva eller engagera dig i föreningsverksamheten.

Vill du hjälpa oss att växa så vi i vår tur kan hjälpa fler att bli medvetna konsumenter? Stöd oss genom att swisha ett bidrag till 123 327 78 86. 

BLI MEDLEM GENOM ATT FYLLA I DETTA FORMULÄR:

Bli medlem

  • Den 25 maj 2018 ersätts den rådande personuppgiftslagen (PUL) av en ny lag: General Data Protection Regulation (GDPR). Det är viktigt för oss på Föreningen Medveten Konsumtion att skydda dig och dina personuppgifter, därför har vi uppdaterat vår Integritetspolicy. Läs hur vi behandlar dina personuppgifter här.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

– Ekonomiskt stöd är alltid välkommet då våra intäkter är begränsade. Gåvor från medlemmar och andra ger därför en större frihet att satsa på mer spontana aktiviteter och evenemang, medlemsträffar och utveckling av vår hemsida (t ex vill vi kunna erbjuda en medlemsplattform) och till att faktiskt kunna göra ännu mer för dig – som konsument, säger Alexandra Davidsson, Generalsekreterare på Medveten Konsumtion.