Bli volontär hos oss!

17 oktober, 2019

Vill du utveckla dina talanger och samtidigt hjälpa världen bli mer hållbar? Bli volontär hos oss på Medveten Konsumtion!

Foto: www.greenpix.se Daniel Söderberg

Medveten Konsumtion är den lilla föreningen som arbetar med de stora frågorna, och hos oss har du stora möjligheter att använda din kreativitet och utveckla dina talanger. Kanske vill du bli vår nya YouTube stjärna, projektleda ett eget event, skriva krönikor eller nå ut till massorna med dina marknadsföringsidéer? Hos oss finns en roll till alla! Oavsett vilka intressen du har och hur dina framtidsambitioner ser ut, finns en passande plats för dig hos Medveten Konsumtion. Hos oss får du möjlighet att dela med dig av dina kunskaper och samtidigt förvärva nya. Hos oss måste du inte ha förkunskap för att få göra något, utan vi vill att du utvecklas med oss! Vi växer ständigt och det vill vi att du också ska få göra!

Praktisk info: Att vara volontär för oss på Medveten Konsumtion handlar mycket om självständighet och eget ansvar. Det finns oftast inget bestämt, utan du har frihet att vara kreativ att skapa egna evenemang och väljer själv vad du vill göra inom föreningens ramar om konsumentmakt och hållbar utveckling.

Kontakta oss på info@medvetenkonsumtion.org

Eller läs mer om oss och om att engagera sig!