Distansutbildning

Medveten Konsumtions distansbildning i samarbete med Studiefrämjandet ger dig som deltagare på ett flexibelt och interaktivt sätt ökade kunskaper om konsumtionens effekter på miljö, klimat och de som lever och arbetar där våra varor tillverkas.

DISTANSKURS I KONSUMTION, MILJÖ OCH ETISK HANDEL

Under fyra kostnadsfria och spännande kurstillfällen om sammanlagt åtta veckor får du både fakta, tips på vad man kan göra och inspiration! Upplägget är interaktivt med korta videor, länkar där du kan hitta mer information, och diskussionsfrågor knutna till varje kurstillfälle. Varje kurstillfället tar upp ett specifikt tema och dess problematik men inspirerar också till aktion och eftertanke och vill vara en inspiration till förändring. Varje kurstillfälle publiceras i en sluten grupp på läroplattformen Learnify som också fungerar som diskussionsforum. Efter genomgången kurs erhålls intyg.

Kursplan vt 2017:

Vecka 10-11- Konsumtion och hållbarhet
Vecka 12-13- Elektronik
Vecka 14-15- Mat
Vecka 16-17- Kläder

För dig som gått vår distansutbildning arrangeras en fördjupningskurs på temat: Matens dimensioner. Vänligen skicka ett mail till bjorn.jensen@medvetenkonsumtion.org för mer info. Fördjupmingskursen går tre veckor mellan v. 22-24.

Anmälan

Kurser planeras att starta varje halvår. Vänligen använd formuläret nedan för att anmäla dig till höstens kurs. Vi har begränsat antal platser. Först till kvarn. Välkommen med din anmälan!

ANMÄLAN DISTANSKURS

ANMÄLAN DISTANSKURS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.