UTBILDNING

Hållbart mode, hur gör man egentligen? Vart kan man få tag på giftfria leksaker? Vill du lära dig mer om hur du kan konsumera medvetet? Hur kan du, din arbetsplats eller familj påverka en hel industri till ett bättre samhälle? Vi har svaren!

Inspiration utan pekpinnar. Det är så vi jobbar. Vi har flertalet olika föreläsningar och utbildningar att välja mellan, men vi är också flexibla och skräddarsyr våra utbildningar utefter dina önskemål. 

Konsumentmakt. Det har vi alla och det är vår utgångspunkt. Vi ger dig konkreta råd och tips samtidigt som vi inspirerar dig till att göra mer aktiva val. Tillsammans kan vi förändra världen. 

Vi strävar efter reflektion, snarare än perfektion. Vi håller ofta föreläsningar och workshops i hållbar konsumtion, barn & kemikalier, hållbart mode, hållbart resande och mat, elektronik och teknik. Det finns många olika varianter, så tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig. Våra föreläsare är experter inom sitt område och kunniga, karismatiska & erfarna inom de flesta områden som rör hållbarhet. 

VILL DU ATT FLER SKA LÄRA SIG MER OM MEDVETEN KONSUMTION?

Det kan handla om en 1-timmas föreläsning, en dagsutbildnig, en längre workshop, en distansutbildning eller ett skolmaterial som kan användas av lärare i sin undervisning (vi har ett jättebra skolmaterial att erbjuda!). Dessutom erbjuder vi en helheltslösning till kommuner, föreningar och större företag. – idéburet offentligt partnerskap.

Läs mer om våra olika utbildningar under rubrikerna till vänster och välkommen att kontakta oss för mer information!