STÖD OSS

Du får gärna vara med och bygga upp Medveten Konsumtion till en positiv kraft som kan bidra till att vår konsumtion inte sliter på naturen, förändrar klimatet och bidrar till dåliga levnadsförhållanden. Vi är en liten förening som arbetar med de stora frågorna, men vi tror att alla kan göra skillnad och att goda initiativ sprider ringar på vattnet.

Det finns flera sätt att stödja oss och bidra till att vår verskamhet blir bättre och når ut till fler. Det första steget för många är att bli medlem i föreningen.

Alla är också varmt välkomna att engagera sig i föreningen. Genom oss kan man engagera sig lokalt för globala frågor och bidra till en mer hållbar framtid genom våra olika projekt. Om du vill ingå i en av våra frivilliggrupper hör vi av oss till dig när vi behöver hjälp med allmänna sysslor i samband med våra spännande projekt och events. Ta gärna kontakt med oss om du vill ha en större roll inom något av våra projekt eller har egna idéer om projekt eller engagemang. Man kan också stödja föreningens verksamhet genom att ge en gåva.

Medveten Konsumtion finns på Facebook och på Twitter. Ekoguiden finner du också på Facebook, Twitter samt på Instagram.