ENGAGERA DIG!

Genom oss kan man engagera sig lokalt för globala frågor och bidra till en mer hållbar framtid genom våra olika projekt. Ta gärna kontakt med oss om du vill ha en större roll inom något av våra projekt eller har idéer om egna projekt eller frivilliguppdrag. Du kan också bli en av våra ekorecensenter eller lokala redaktörer för Ekoguiden. Alla våra frivilliga firas på vår årliga föreningsfest och har möjlighet till utbildning och handledning genom oss på kansliet.

PRAKTIK

Går du en utbildning med utrymme för praktik? Vi söker alltid efter engagerade praktikanter med intresse för hållbarhet och med specialkunskaper inom olika områden. Hör av dig till info@medvetenkonsumtion.org med information om vilken utbildning du går, vilken tid praktiken gäller, vad du förväntar dig av praktiken och vad du kan bidra med.

EGEN PROJEKTIDÉ

Drömmer du om att förverkliga en idé som stämmer överens med Medveten Konsumtions värdegrund och verksamhet? Kanske vill du sätta upp en pjäs om hållbar konsumtion eller utveckla en app för att underlätta för konsumenter? Vi kan vara bollplanket du letar efter och finnas som samarbetspartner och stöd. Skicka ett mail till info@medvetenkonsumtion.org med en presentation av din idé så tar vi det från där!

EKORECENSENTERNA/EKOREDAKTÖRERNA

Om du vill bidra till en mer medveten konsumtion samtidigt som du lär dig mer om miljö-, rättvise – och konsumtionsfrågor kan du även bli en av våra ekorecensenter. Som ekorecensent eller lokal redaktör kan du tipsa om caféer, restauranger, butiker och andra verksamheter med miljö- eller rättviseambition. Efter en introduktion får du egna inloggningsuppgifter till Ekoguiden där du kan publicera egna recensioner. Du får också möjlighet till en egen recensentprofil, utbildning inom miljö, konsumtion och etisk handel och ett medvetet nätverk. Du kan också vara med och starta upp en egen Ekoguide på din ort. Anmäl ditt intresse att fylla i det här formuläret.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Hör gärna av dig till oss!