Om du vill maila en speciell person så är adresserna enligt modellen: förnamn.efternamn@medvetenkonsumtion.org

(glöm inte att ersätta å och ä med a, ü med u samt ö med o)

Generalsekreterare

Alexandra Davidsson Tel: 073 - 081 36 30

Bakgrund: Med tretton års erfarenhet inom ideell föreningsverksamhet, en kandidatexamen i statsvetenskap & ekonomi och en master i globala studier med ett genomsyrat hållbarhetsperspektiv arbetar hon som Generalsekreterare. 

LÄS MER
Projektledare Ekoguiden och kampanjsamordnare

Amanda Bengtsson Tel: 070 - 848 91 28 Email: amanda.bengtsson@medvetenkonsumtion.org

Bakgrund: Amanda har en gedigen bakgrund inom coaching, hållbarhet och konsumentmakt. Hon har läst humanekologi och stadsvetenskap vid Lunds universitet samt jobbat många år med konsumentfrågan, både i butik men också som konsumentansvarig inom den ideella sektorn. 

– Hållbarhetsfrågan har följt mig hela livet och hela min familj jobbar aktivt för att vara mer medvetna konsumenter, säger Amanda. 

LÄS MER
Praktikant

Chrstina Bring

Bakgrund: Christina har en bakgrund inom bild/foto, webbdesign och grafisk publicering samt en Fil.kand. inom humaniora (språk, idéhistoria, konstvetenskap). Hon är naturmänniska och brinner för att på olika sätt sprida och kommunicera sådant som bidrar till att återställa balansen på vår planet och hos allt levande samt att öka medvetenheten om allas vår delaktighet för att nå dit.

LÄS MER