Om du vill maila en speciell person så är adresserna enligt modellen: förnamn.efternamn@medvetenkonsumtion.org

(glöm inte att ersätta å och ä med a, ü med u samt ö med o)

Generalsekreterare

Alexandra Davidsson Tel: 073 - 081 36 30

Bakgrund: Med tolv års erfarenhet inom ideell föreningsverksamhet, en kandidatexamen i statsvetenskap & ekonomi och en master i globala studier med ett genomsyrat hållbarhetsperspektiv arbetar hon som Generalsekreterare. 

LÄS MER
Projektledare Ekoguiden och kampanjsamordnare

Amanda Bengtsson Tel: 070 - 848 91 28

Bakgrund: Amanda har b la gedigen bakgrund inom coaching, hållbarhetsfrågan och medlemsservice. Hon har läst humanekologi vid Lunds universitet samt jobbat många år i butik, därmed bär hon på en stor kunskap inom konsumtionsfrågorna som kan hjälpa föreningen att föra frågorna framåt. Hennes hjärta slår lite extra för Medveten Konsumtions volontärer och medlemmar, och kommer under sin tid att fokusera lite extra för att utveckla dessa.

LÄS MER
Kursledare Distansutbildningen

Björn Jensen Tel: 070-718 26 61

Bakgrund: Björn har varit engagerad på ideell basis i föreningen sedan 2012 och som redaktör för Ekoguiden Malmö de senaste två åren. Han känner föreningen och Ekoguiden väl (han  var tidigare samordnare för Ekoguiden) och brinner för att fånga upp och hjälpa fler att kanalisera sitt engagemang.

LÄS MER
Praktikant

Jessica Viktorsson

Bakgrund: Jessica Viktorsson studerar kursen Resilient Entreprenörskap på Holma Folkhögskola i Lund där hon får verktyg till att utveckla lösningar på de samhälls- och miljöproblem jorden står inför. Under sin praktik hos oss hoppas hon bland annat kunna hjälpa till att uppdatera Ekoguiden, bidra med råd och tips på hemsidan samt hjälpa till att organisera Stora Bokbytardagen.

LÄS MER