Föreningen

Föreningen Medveten Konsumtion Sverige är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening, som har sitt säte i Stockholm.

Vi är en liten förening som arbetar med de stora frågorna. Hos oss kan få inspiration om hur du, din arbetsplats eller ditt företag kan göra mer hållbara val. Du kan boka oss för en föreläsning, ta del av våra råd & tips på här på hemsidan eller använda vår gratistjänst – Ekoguiden. Vi arbetar utan pekpinnar och brukar säga att man ska eftersträva reflektion, snarare än perfektion.Välkommen att läsa mer om oss här.

Medveten Konsumtion är en demokratiskt uppbyggd organisation där medlemmarna tillsammans bestämmer riktlinjer och mål vid det årligen återkommande årsmötet. Samtliga medlemmar har rösträtt på årsmötet.

Föreningens styrelse är därefter ansvarig för att verksamheten under året genomförs enligt vad medlemmarna bestämt på årsmötet.

Organisationsnumret för föreningen är 802440-6186.

Alexandra och BjörnVi som jobbar på kansliet heter Alexandra Davidsson (generalsekreterare) och Björn Jensen (kursledare distansutbildningen). Fotograf: Daniel Söderberg, www.greenpix.se. Välkommen att kontakta oss!